Bel ons direct: 0570-503800

woensdag, 14 februari 2018 13:46

Vacature DAV'er - DTA'er

UniCom Saneringen b.v. te Lettele is een asbest saneringsbedrijf welke zich voornamelijk richt op kleinschalige projecten. Voor deze projecten zijn wij op zoek naar een

 

Asbestsaneerder

 

Ben jij de asbestsaneerder die houdt van het vak, in het bezit is van een DAV of DTA certificaat, op korte termijn beschikbaar en vind je het fijn om bij een bij een kleinschalig bedrijf met korte lijnen, regionaal en hoofdzakelijk op kleinere projecten te werken, dan ben jij de persoon die past bij UniCom Saneringen b.v..
Jouw taak is het verwijderen van asbest op een professionele wijze. Daarnaast zie je toe op een correcte werkwijze m.b.t. de toepassing van de wet- en regelgeving omtrent asbest. Ook ben je verantwoordelijk voor het reinigen van je werkomgeving en de gebruikte gereedschappen en materialen. We vinden het belangrijk dat jij het goed naar je zin hebt, zodat je met plezier naar je werk gaat. Wij willen dan ook graag gemotiveerde medewerkers voor langere tijd aan ons binden.
Hebben we je interesse gewekt? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Nico Bloemenkamp, tel.: 0570-503800 of mail je sollicitatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.