UniCom Oost

Tijdpad

Het verwijderen van asbest is een heel proces. UniCom Saneringen kan u hierbij helpen. Wij kunnen het gehele proces begeleiden inclusief het aanvragen van vergunningen en het doen van meldingen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen, en loopt u niet het risico kostbare fouten te maken.

Het proces ziet er als volgt uit:

 •           Aanvraag
  Wanneer u contact met ons opneemt om asbest te verwijderen, komen wij bij u langs voor een gesprek. Hierin bespreken wij de mogelijkheden en onze oplossingen.
 •           Asbest inventarisatie
  Hierna moet er een inventarisatierapport opgesteld worden. Dit moet uitgevoerd worden door een onafhankelijk bureau. Hierin staat welk soort asbest er aangetroffen is, waar het asbest zich bevindt en de hoeveelheid asbest. Aan de hand van dit rapport kan UniCom Saneringen b.v. een offerte aanbieden.
 • Meldingen & Vergunningen
  Mag de opdracht doorgaan? Dan verzorgen wij de sloopmelding (voorheen sloopvergunning) en de andere meldingen die nodig zijn voor de asbestverwijdering en eventuele sloop van de rest van het gebouw.
 • Het saneren
  Hierna kan het saneren beginnen. Het gebied wordt afgezet of een containment wordt gemaakt waarna onze medewerkers vakkundig aan het werk kunnen.
 • Vrijgave
  Als dit geklaard is, komt er weer een onafhankelijk bureau om te controleren of alles oké is, waarna het containment of de omgeving weer kan worden “vrijgegeven”.

 

Vervolg
Nu is het asbest saneren klaar. Wanneer er bijvoorbeeld nieuwe platen op het dak moeten of de rest van het gebouw gesloopt moet worden, kan UniCom Saneringen dit ook regelen. Wij hebben nauwe banden met UniCom Oost b.v., dakdekbedrijven en bouwbedrijven in de buurt.

Contactgegevens

UniCom Saneringen B.V.
Ten havesweg 1
7434 RK Lettele

Bel ons direct

Neem contact op