UniCom Oost

Werkwijze

UniCom Saneringen saneert ook uw asbest. Dit kunnen wij op verschillende manieren voor u doen.
Wanneer wij uw dak mogen verwijderen, zal er gebruikt gemaakt worden van een open lucht methode. Wanneer de asbest zich echter in een ruimte bevindt, zal er gebruikt gemaakt worden van een containment methode.

 

  •         Open lucht methode

Wanneer de asbest zich buiten bevind, zal er gebruik gemaakt gaan worden van een open lucht methode. Dit houdt in dat er een gebied om het te verwijderen asbest afgezet wordt, waarna hier niemand meer in mag komen zonder de vereiste bescherming. Onze medewerkers zullen dan met gelaatsbescherming en beschermende kleding het asbest verwijderen en alles daarna schoonmaken. Hierna kan het gebied weer vrijgegeven worden.

 

  •         Containment methode

Wanneer de asbest zich binnen bevindt, zal er gebruik gemaakt gaan worden van een containment methode. Dit houdt in dat de ruimte waarin de asbest zich bevind lucht dicht afgeplakt wordt, en er een onderdruk unit geplaatst wordt, welke de lucht door een filter afzuigt. Onze medewerkers zullen dan met beschermende kleding het asbest verwijderen en de ruimte schoonmaken, waarna deze geïnspecteerd en vrijgegeven kan worden. 

Contactgegevens

UniCom Saneringen B.V.
Ten havesweg 1
7434 RK Lettele

Bel ons direct

Neem contact op